Bataie cu batele intre doi ciobani de la pasune


Intră acum și în grupul de

Doi ciobani din localitatea Frumosu, judeţul Suceava, au avut nevoie de îngrijiri medicale pe parcursul zilei de joi, după ce s-au luat la bătaie cu parii pentru o bucată de imaş unde să păşuneze oile.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul dimineţii când cei doi, unul de 40 iar celălalt de 47 de ani, s-au întâlnit de dealul “Fundoaia”.

Cel mai vârstnic dintre ei, care era însoţit şi de fiul său de 15 ani, s-a arătat total nemulțumit de faptul că și celălalt oier paște oile tot pe terenurile cetățenilor din zonă, motiv pentru care ajutat de fiul său, a sărit l-a bătaie lovindu-l pe celălalt cu un topor în cap pe când băiatul îl ataca cu bâta.

Nici victima nu a stat degeaba şi a ripostat lovind cu bâta utilizată la paza animalelor.

Conform surselor citate, în urma bătăii, cei doi oieri au suferit leziuni la cap fiind necesară internarea acestora la spitalul Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de