ANDRA a promis fanilor ca va reveni la Suceava


Intră acum și în grupul de

Caravana Bonux a ajuns, miercuri 12 septembrie, la Suceava şi a poposit în parcarea Shopping City Suceava. Evenimentul face parte din campania organizată la nivel naţional de BONUX şi a cuprins un program de concursuri surpize şi un super concert ANDRA.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, participanţii au fost premiaţi cu pachete de detergent Bonux, coliere, ghivece de flori şi multe alte surprize. Concertul Andrei a durat 45 de minute, timp în care artista a cântat mare parte din melodiile deja cunoscute “ Vreau sărutarea ta”, „Doar o clipă”, „Dragostea rămâne”, dar şi cele mai noi melodii ale cantăreţei: „What about us” şi „Telephone”, precum şi piese îndrăgite din folclor.

Andra a promis fanilor că va reveni la Suceava şi pe ritmul aplauzelor publicului a cântat în primă audiţie referenul celei mai noi melodii “Ca la meteo”, ce va fi lansată oficial săptămâna viitoare.

Pe toată perioada evenimentului, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit reduceri şi oferte speciale.

Takko Fashion a acordat reduceri de -50% la toate cumpărăturile, doar pentru clienţii VIP, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate în Romania şi a reuşit să adune cu mult peste 1000 de clienţi în magazin care şi-au reînoit garderoba cu articole pentru perioada calduroasă dar şi cu ultimele noutăţi din colecţia de toamnă. Camiceria Italiana un discount special de -20%, New Yorker, Benvenuti, Office Shoes, Fox şi The City au prelungit reducerile la colecţiile de sezon, iar Champion a acordat cupoane de 50 lei la cumpărături de minim 200 lei. În plus, Benvenuti a acord o reducere suplimentară de -10% pe baza pliantului din broşura de Back to School Shopping City Suceava şi Hypermarket-ul Carrefour a pregătit o ofertă specială penru pensionari, la cumpărături de minim 50 lei pensionarii primesc 1L de ulei care se va prelungi până pe 26 septembrie 2012.


Intră acum și în grupul de