Fetita de 8 ani din Ilisesti, violata in mod repetat de concubinul mamei sale


Intră acum și în grupul de

O fetiţă de doar opt ani din comuna Ilişeşti, judeţul Suceava, a trăit un adevărat coşmar, preţ de două luni de zile, în perioada iulie – septembrie 2012, timp în care micuţa a fost violată în mod repetat de concubinul mamei sale. Femeia care i-a dat viaţă a aflat despre ceea ce a trăit minora de abia miercuri dimineaţă, când a şi alertat organele de poliţie.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii au demarat imediat verificările stabilind că mama victimei trăieşte de mai mult timp în concubinaj cu un tânăr de 33 de ani din aceeaşi localitate, împreună cu care are trei copii minori. În perioada în care micuţa a fost supusă violurilor, femeia a fost plecată la muncă în Germania, întorcându-se acasă miercuri seara.

Ajunsă la domiciliu, minora i-a povestit mamei că în timpul cât a lipsit, tatăl ei a întreţinut cu dânsa relaţii sexuale în mod repetat. Îngrozită de ceea ce a auzit, femeia a solicitat ajutorul organelor de poliţie, cazul fiind preluat de către Serviciul Investigații Criminale, ocazie cu care, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că există elementele constitutive ale infracţiunii de viol, fapta fiind confirmată şi de tânărul concubin care a recunoscut comiterea ei.

Împotriva acestuia s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de viol și incest, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. O anchetă în acest sens a fost demarată şi de inspectorii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava (DGASPC) Suceava.


Intră acum și în grupul de