Un tanar din Baia s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vrut sa-si injunghie un consatean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din localitatea Baia, judeţul Suceava, este căutat de organele de poliţie după ce pe parcursul zilei de joi, a vrut să-şi înjunghie un consătean cu care avea o supărare mai veche.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 17:00, când doi tineri din localitate, de 28 şi 31 de ani, se îndreptau spre un cafe-bar din sat, iar pe uliţa localităţii, s-au întâlnit cu alte trei persoane de vârste apropiate.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între tineri s-a iscat scandalul, iar de la vorbe la pumni nu a fost decât un pas. În timpul bătăii, unul dintre agresori a scos un cuţit şi a încercat să-l lovească pe unul dintre consăteni, dar a fost oprit de fratele său.

“În cauză au fost identificaţi şi audiaţi patru dintre participanţi, fiind sancţionaţi contravenţional urmând a fi căutat şi identificat şi tânărul care a vrut să folosească un cuţit, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe şi infracţiunea de port ilegal de armă”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de