Doua spargeri cu prejudiciu de sute de milioane de lei vechi, inregistrate miercuri noapte, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Spărgătorii de locuinţe au dat lovitura pe parcursul nopţii de miercuri spre joi, când pe raza judeţului Suceava au fost înregistrate două furturi cu prejudicii totale de sute de milioane de lei vechi.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, una dintre spargeri a avut loc pe raza satului Ciumârna, unde autori rămaşi deocamdată necunoscuţi, prin forţarea uşii de acces cu ajutorul unei răngi, au furat din locuinţa unui localnic de 37 de ani mai multe bunuri printre care şi scule electrice şi lămpi de iluminat în valoare de circa 25.000 de lei.

Şi în cel de-al doilea caz înregistrat în gospodăria unui bărbat de 45 de ani din localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, autorii au rămas necunoscuţi.

Aici, hoţii au sustras dintr-o anexă lăsată neasigurată două motocositoare, iar din alta două motoare trifazice de circular şi un motofierăstrău, valoarea pagubei ridicându-se la peste 15.000 de lei. În ambele cazuri, poliţiştii încearcă identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de