De la bijuterii din aur la sticle cu tuica, spargatorii de locuinte fura tot ce le cade in mana


Intră acum și în grupul de

O femeie de 36 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a solicitat vineri ajutorul poliţiştilor după ce a rămas fără bijuteriile aflate în locuinţa proprietate.

În urma verificărilor efectuate de organele de poliţie a rezultat că în noaptea precedentă în jurul orei 03:00 persoane necunoscute au escaladat gradul împrejmuitor al locuinţei, au forţat uşa de acces din termopan din curte şi au pătruns în living iar de aici la etajul superior, de unde de pe un corp de mobilier, au furat un set de bijuterii din aur, format dintr-un lănţişor, o pereche de cercei, o brăţară şi un inel de damă în greutate totală de circa 15 grame.

La câteva ore distanţă pe adresa organelor de ordine a venit o altă sesizare din partea unei femei de 66 de ani din comuna Horodniceni, judeţul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, în acest caz, spărgătorii au intrat în casa femii pe parcursul nopţii şi au sustras suma de 25 de milioane de lei vechi şi două pături dar la plecare au luat cu ei şi 25 de litri de țuică găciţi în locuinţă.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală față de autori necunoscuți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de