Furt dintr-un magazin second-hand rezolvat cu ajutorul pistolului


Intră acum și în grupul de

Administratorul unui magazin de tip second-hand ce îşi derulează activitatea pe raza localităţii Arbore, judeţul Suceava, a fost nevoit să se folosească de pistolul avut la el pentru a scăpa de atacul a două persoane venite la furat.

Din datele puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri după-amiază, în jurul orelor 14:00, pe când patronul magazinului situat în zona centrală a comunei, un tânăr de 29 de ani, din localitate, se afla la muncă împreună cu soţia sa, ir în magazin au intrat două persoane care au încercat să sustragă mai multe haine care se aflau expuse spre comercializare. Administratorul i-a surprins pe hoţi în momentul în care aceștia încercau să iasă din magazin, moment în care autorii au abandonat bunurile.

Tânărul patron a mers după ei iar în fața magazinului a avut loc o discuție în contradictoriu între acestia iar hoţii care au sărit la bătaie. Pentru apărare tânărul a scos un pistol cu bile pe care îl avea asupra sa și a tras un foc cu arma spre pământ, moment în care autorii furtului au fugit.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de organele de poliţie, au fost identificaţi şi hoţii, două persoane de sex masculin de 31 şi respectiv 38 de ani din comuna Arbore.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, care a efectuat cercetarea la fața locului privind uzul de armă și a stabilit că administratorul deține legal pistolul cu bile din cauciuc, care a fost ridicat până la definitivarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de