L-a batut pe administratorul unui bar pentru ca fiul acestuia i-a cerut sa plateasca ce a consumat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ s-a ales cu dosar penal după ce l-a bătut pe administratorului unui bar, deoarece fiul acestuia i-a solicitat să achite ceea ce consumase.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a pornit încă de pe parcursul dimineţii zilei de duminică. În jurul orelor 09:00, agresorul se afla în bar unde consuma băuturi alcoolice, iar “la un moment dat, a intrat într-un conflict verbal cu barmanul de serviciu, pe motiv că a refuzat să plătească consumația. În acel moment, a intervenit fiul administratorului, care l-a scos afară și i-a pus în vedere să nu mai intre în bar”.

Iniţial, omul a plecat, dar supărat pe gestul băiatului, în jurul orelor 11:30, agresorul a revenit la bar pentru a cere explicații, moment în care a luat o scrumieră de pe o masă pe care a aruncat-o spre administratorul localului, sosit între timp la bar, amenințându-l cu acte de violenţă.

Victima, în vârstă de 66 de ani, s-a refugiat în curtea locuinței din spatele barului, dar a fost urmărit de atacator care l-a lovit cu pumnii peste față. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare”.


Intră acum și în grupul de