Societate de confectii din Scheia, golita de peste 160 de milioane de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Lăsată fără supraveghere preţ de cinci zile, o societate specializată pe produse din confecţii, s-a transformat uşor în atracţia hoţilor care au golit-o de peste 160 de milioane de lei vechi. În atenţia organelor de poliţie se află şi angajaţii unităţii economice deoarece la faţa locului nu au fost găsite urme de forţare a căilor de acces.

Potrivit IPJ Suceava, furtul a fost semnalat organelor de ordine marţi dimineaţă, în jurul orelor 08:30, chiar de administratorul societăţii, o femeie de 44 de ani din localitatea Şcheia. Aceasta a sesizat faptul că în perioada 13 -18 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în incinta atelierului de confecții, aparținând societăţii pe care o administrează, şi au sustras o importantă sumă de bani.

Atelierul de confecții este format din hală de producție și birouri, şi este situat într-un loc mai izolat de pe raza comunei Şcheia, dar cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că atât cele trei uși de acces cât și geamurile imobilului, confecționate din PVC cu geam tip termopan, nu prezentau urme de forțare.

Totuşi, din biroul administratorului societății, prevăzut cu trei sertare, cel superior având şi sistem de închidere tip broască, prezenta urme de forţare, respectiv laterala dreaptă a sertarelor dislocată, iar din primul sertar au dispărut 16.420 de lei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de