DIICOT Suceava a destructurat o grupare infractionala ce comercializa droguri de mare risc in Falticeni

Poliţiştii B.C.C.O. Suceava şi procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Suceava, cu sprijinul I.P.J. Suceava – S.I.R şi al I.J.J. Suceava au făcut, miercuri, 16 percheziții domiciliare pe raza judeţului Suceava şi au pus în executare 16 mandate de aducere într-un dosar ce vizează destructurarea unui grup infracţional ce acţiona pe raza județului Suceava, cu precădere în municipiul Fălticeni, şi care era specializat în comercializarea de droguri de risc şi mare risc, informează IPJ Suceava.

Potrivit anchetatorilor, trei suceveni se ocupau cu procurarea şi distribuirea directă a drogurilor pe raza municipiului Fălticeni, doar către persoanele în care aveau încredere. De asemenea, cei trei şi-au creat o reţea de intermediari care să distribuie drogurile către consumatori tot pe baza acestor relaţii.

Cei trei procurau drogurile atât de pe piaţa externă, cât şi de pe cea internă acestea fiind ulterior transportate şi puse în vânzare în mod direct şi constant clienţilor fideli sau prin intermediari.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi punerea în vânzare şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc.

În acest caz cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a participanţilor.

loading...