Au spart un chiosc din Bazarul sucevean pentru a fura 140 de ceaune


Intră acum și în grupul de

Un chioşc metalic din Centrul Comercial Bazar, situat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a fost golit de hoti de toate ceaunele ce se aflau depozitate în interior.

Potrivit IPJ Suceava, chioşcul aparţine unui sucevean de 47 de ani care, miercuri după-amiază, în jurul orelor 14:15 a plecat din incinta complexului comercial şi a asigurat chioşcul cu două lacăte poziţionate pe una dintre părţile laterale ale acestuia.

În jurul orelor 17:00, când a revenit cu treabă, proprietarul a observat că sistemele de încuietori lipsesc, iar din interiorul chioşcului, autoti rămaşi deocamdată necunoscuţi, au sustras 140 de ceaune confecţionate din aluminiu, de diferite mărimi, valoarea pagubei ridicându-se la circa 25 de milioane de lei vechi.

Tot joi, o altă spargere cu autori necunoscuţi a fost sesizată poliţiştilor că a avut loc în comuna Moara, judeţul Suceava. De această dată hoţii au pătruns în locuinţa unui sucevean, aflată în construcţie pe raza comunei, iar de aici au sustras multe scule electrice şi unelte care erau utilizate la construcţia imobilului, valoarea totală a bunurilor fiind de aproape 20 de milioane de lei vechi.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de