Trei eleve din Campulung Moldovenesc, victime ale unui accident pe cand se intorceau acasa de la scoala


Intră acum și în grupul de

Trei eleve minore din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au devenit pe parcursul zilei de joi, victime ale unui accident de circulaţie pe când se întorceau acasă după terminarea orelor de la scoala.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, accidentul s-a înregistrat în jurul orelor 15:10, pe Calea Bucovinei din localitate, după ce “de pe marginea benei unei autobasculante aflate în mișcare, de pe partea laterală dreaptă, s-a desprins suportul din țeavă metalică pe care este înfășurată prelata și în cădere a surprins și le-a lovit pe fetele în vârstă de 15 ani care se deplasau regulamentar pe trotuar”.

În urma incidentului, una dintre cele trei eleve a suferit răni grave, iar celelalte două răni ceva mai uşoare. În plus, şoferul autospecialei a fugit pur şi simplu de la locul faptei, organele de poliţie sosite la faţa locului, aflând în scurt timp şi de ce conducătorul auto a dispărut imediat de la faţa locului.

“În urma activităților întreprinse autoutilitara a fost găsită în incinta Stației de asfalt a unei societăţi comerciale, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Ostra, judeţul Suceava, a fost condus la locul accidentului, a recunoscut că este implicat în evenimentul rutier și fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de