Un contrabandist din orasul Siret s-a razbunat pe masina unui ofiter al Politiei de Frontiera


Intră acum și în grupul de

Supărat că a fost prins şi trebuie să răspundă în faţa legii, un tânăr traficant de ţigări de contrabandă, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Siret, judeţul Suceava, s-a răzbunat pe maşina unui ofiter al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute, pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Atunci, persoane necunoscute au distrus luneta şi parbrizul unui autoturism ce aparţine unui localnic, un ofiţer de 34 de ani din cadrul SPF Rădăuţi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, joi a fost identificat şi autorul vinovat de comiterea distrugerii ca fiind tânărul siretean certat cu legea.

Totodată, lucrătorii IPJ Suceava în colaborare cu poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți, au probat activitatea infracțională a autorului pentru săvârșirea infracțiunilor de „înșelăciune, contrabandă, ultraj și distrugere”, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de