Trei barbati din Frumosu au baut pana au ajuns sa se injunghie


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi din localitatea Frumosu, cu vârste cuprinse între 33 şi 61 de ani, au băut până şi-au pierdut minţile, iar o ceartă izbucnită din senin a fost cât pe ce să se transforme în crimă, după ce unul dintre ei a scos un cuţit şi a lovit orbeşte în stânga şi în dreapta.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cei trei s-au apucat încă de pe parcursul dimineţii de joi să consume împreună băuturi alcoolice la domiciliul celui mai tânăr dintre ei. La un moment dat, pentru că băutura se terminase aceştia au plecat la un bar din localitate, unde au continuat să consume alcool.

Aproape de orele 15:00, bărbaţii au părăsit barul, iar în fața localului între aceștia a avut loc o altercație în urma căreia cel mai vârstnic dintre ei a scos din buzunar un cuțit cu care l-a lovit în zona abdomenului pe cel mai tânăr.

Victima a fost preluată de către serviciul de ambulanță, fiind transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde a fost transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava şi băgat direct în sala de operaţii.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit atât pe agresor cât şi cuţitul folosit la înjunghiere, astfel că omul a fost reţinut imediat şi trimis în arestul IPJ Suceava, sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de „omor calificat”, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de