Adolescent de 17 ani batut de proprietarul gradinii in care a fost prins la furat


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani din localitatea Slatina, judeţul Suceava, a avut nevoie vineri, odată cu căderea întunericului, de îngrijiri medicale de specialitate după ce a fost bătut de proprietarul grădinii în care a fost prins la furat.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 21:30 când, “minorul a fost depistat în grădina din spatele locuinței agresorului, fără a justifica prezenta sa în acel loc, timp în care proprietarul a luat o bucată de lemn cu care a încercat să-l lovească însă nu a reușit deoarece cel în cauză a fugit în stradă. Până la urmă a fost ajuns din urmă de către proprietar, în faţa gospodăriei acestuia, loc în care l-a lovit cu bucata de lemn în zona feţei”.

Organele de ordine au fost alertate de sora adolescentului care a sunat la 112, la fața locului deplasându-se echipa operativă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini. Aceasta a solicitat prezenţa unei ambulanțe pentru transportul băiatului la Spitalul Municipiului Fălticeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a fi nevoie de internare iar cercetările continuă și în funcție de opţiunea victimei de a depune plângere pentru loviri sau alte violențe, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de