Paznicul Colegiului de Informatica din municipiul Suceava batut cu salbaticie de doi tineri cautati acum de politie


Intră acum și în grupul de

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din municipiul reşedinţă de judeţ a fost locul unui grav incident înregistrat în noaptea de vineri spe sâmbătă. Paznicul unităţii educaţionale a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri necunoscuţi, căutaţi la ora actuală de organele de poliţie.

Din datele obţinute de la IPJ Suceava, totul s-a petrecut la o oră după miezul nopţii, când agentul de pază, un bărbat de 41 de ani din municipiu, aflat în timpul serviciului, a observat în curtea liceului doi tineri care au intrat prin escaladarea gardului în dreptul căminului internat.

„Întrucât tinerii în cauză au provocat gălăgie prin strigăte adresate altor tineri internaţi în cămin, agentul de pază după ce şi-a declinat calitatea, le-a solicitat să înceteze şi să părăsească unitatea. Aceştia au devenit recalcitranţi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-au lovit cu pumnii şi picioarele şi l-au aruncat peste gard în strada Zorilor lângă magazinul alimentar din fosta staţie de autobuz” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Pentru că nu se săturaseră să-l lovească, agresorii au sărit şi ei gradul în stradă unde au continuat să-l lovească pe paznic cu picioarele în zona capului.

Cercetările sunt continuate acum de organele de poliţie pentru identificarea autorilor sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili încadrarea juridică a exactă a faptei în urma examinării medico legale.


Intră acum și în grupul de