Acasă Actualitate Clubul „groazei” din municipiul Suceava inregistreaza o noua victima, un tanar de...

Clubul „groazei” din municipiul Suceava inregistreaza o noua victima, un tanar de 18 ani injunghiat cu un cutit in gat


Intră acum și în grupul de

Faimos pentru numeroasele incidente înregistrate aici, Clubul „Ranch” situat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a fost gazda unui nou episod negru. Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în gât cu un cuţit, pe când se afla în local.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, atacul asupra tânărului a avut loc aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, victima fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean „Sf. Iona cel Nou” unde a fost supusă imediat intervenţiei chirurgicale.



Cercetările efectuate de organele de poliţie ajunse la faţa locului, au stabilit că tânărul, din municipiul reşedinţă de judeţ, în jurul orelor 23:40, alături de trei prieteni din localitate, au venit în club și au luat loc la o masă situată în separeul localului.

La o masă vecină se afla un alt grup de patru tineri însoţiţi de tot atâtea persoane de sex feminin. La un moment dat unul dintre comesenii victimei, în vârstă de 16 ani, a făcut un gest interpretat ca fiind ostentativ de către tinerii de la masa alăturată, astfel că unul dintre aceştia i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, după care l-a lovit şi cu piciorul.

Tânărul înjunghiat a intervenit atunci în încercarea de a aplana conflictul dar fără să-şi dea seama s-a prăbuşit într-o baltă de sânge după ce a fost lovit cu un cuţit în zona gâtului.

“Profitând de agitaţia creată în club, agresorul împreună cu cei care îl însoţeau au părăsit zona dar din investigaţiile şi cercetările efectuate, s-a stabilit că cel care a provocat scandalul şi a folosit şi cuţitul este un tânăr de 30 de ani localitatea Şcheia, judeţul Suceava” ne-a mai declarat insp. Ionuţ Epureanu.

Victima urmează a fi examinată medico-legal, iar în funcţie de concluziile specialistului şi ale procurorului de caz, se va stabili încadrarea juridică a faptei iar duminică dimineaţă agresorul a fost identificat şi condus pentru audieri de către poliţiştii judiciarişti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version