Sucevean de 36 de ani, cautat international, gasit de politisti in Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, căutat internaţional de organele de ordine, pentru un dosar penal care cuprinde o groază de fapte ilicite, a ajuns în arestul IPJ Suceava de unde aşteaptă să fie preluat de autorităţile germane, acolo unde a şi săvârşit faptele.

Bărbatul a fost găsit vineri în jurul prânzului de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, plimbându-se liniştit pe raza localităţii.

Omul a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi prezentat Curţii de Apel Suceava, care a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 5 zile, în baza căruia a fost introdus după gratii.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, împotriva bărbatului, autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare, fiind cercetat pentru viol, vătămare corporală gravă şi jaf, tăinuire, furt, punerea în pericol a circulaţiei rutiere şi fuga de la locul accidentului.


Intră acum și în grupul de