Razbunare cu cagulele pe fata asupra unui bar din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Administratorul unui local ce îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a trăit episodul unei răzbunări ca în filmele cu ghetouri. Sâmbătă, aproape de miezul nopţii, două persoane necunoscute, au distrus vitrinele acestuia dispărând apoi în întuneric.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, administratorul localului, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, le-a arătat acestora două vitrine distruse parţial, ca urmare a lovirii cu pietre de către două persoane cu faţa acoperită și care, după comiterea faptei, au părăsit zona cu ajutorul unui autoturism.

„Din discuţiile purtate cu partea vătămată reiese că autorii faptei ar putea fi persoane cărora, anterior, nu li s-a permis accesul în incinta barului datorită faptului că deranjau ceilalţi consumatori şi nu achitau consumaţia făcută” ne-au mai comunicat sursele citate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat care se ridică la valoarea de peste 12 milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de