Doua incendii provocate de instalatiile electrice deteriorate, inregistrate duminica, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari au fost nevoiţi pe parcursul zilei de duminică să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite din cauza instalaţiilor electrice deteriorate. Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, primul incident s-a semnalat în jurul prânzului, când pompierii de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc au fost alertaţi pentru a interveni la un incendiu izbucnit la gospodăria unui cetăţean din localitatea Vadu Moldovei.

Ajunşi la faţa locului, aceştia au găsit adăpostul de animale din curtea casei înghiţit de flăcări şi existând pericolul ca acesta să se extindă şi la o locuinţă învecinată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric, produs de un conductor electric defect.

Al doilea incendiu s-a produs în municipiul Suceava, pe strada Gheorghe Doja, odată cu lăsarea întunericului. În jurul orelor 21:40, pompierii suceveni au fost anunţaţi cu privire la faptul că într-un bloc de locuinţe ardea un apartament. Deplasându-se la locul intervenţiei, pompierii au constatat că în interiorul apartamentului ardea hota de la un aparat de gătit şi mobilierul în care aceasta era încorporată, focul ameninţând să se extindă la întreaga locuinţă. Intervenţia promptă a pompierilor militari a făcut ca efectele incendiului să fie minime, cauza probabilă de incendiu fiind scurtcircuit electric.

Din fericire, în ambele cazuri nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de