Danezii cauta 40 de jupuitori de nurci. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Suceava semnalează existenţa a 40 de locuri de muncă disponibile pentru şomerii din judeţul Suceava, în fermele de creştere a animalelor din Danemarca, specializarea – jupuitor de nurci.

Conform anofm.ro, cele 40 de posturi disponibile se află în regiunea Peninsulei Jutland, localitatea Hostelbro şi constă în jupuirea nurcilor într-o companie daneză specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană.

Potrivit aceleiaşi surse, munca este grea, cu activităţi repetitive, monotone, ce se desfăşoară într-un ritm constant şi precis, la o viteză foarte mare, timp de 7 zile/ săptămână, 10-12 ore/zi, pe toată perioada contractului de muncă. „Candidatul trebuie să fie dreptaci pentru că maşinile de lucru se pot folosi doar pe partea dreaptă, iar fizic trebuie să fie puternic. Se solicită experienţă de muncă de minim un an. Constituie un avantaj experienţa de muncă în creşterea nurcilor, munca în echipă, dar şi respectarea programului de lucru. În prima săptămână, vor fi mai puţine ore de muncă, deoarece se vor învăţa deprinderile necesare”, se arată pe site-ul AJOFM Suceava.

Şomerii suceveni interesaţi să ocupe unul din aceste job-uri, trebuie să deţină cunoştinţe minime de limba engleză.

Plata pentru fiecare angajat se va face la bucată, aproximativ 75-100 euro net/zi, în funcţie de ritm şi precizie.

Detalii suplimentare se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la numărul de telefon – 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de