Acasă Actualitate Sucevean lasat inconstient pe trotuar de trei tineri necunoscuti

Sucevean lasat inconstient pe trotuar de trei tineri necunoscuti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 31 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns în stare de inconştienţă la Unitatea de primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost bătut de trei tineri necunoscuţi.

Conform declaraţiilor făcute de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, incidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orelor 16:30, în faţa unei săli de jocuri electronice din oraş.



Totul a început după ce cu o oră mai devreme, tânărul, însoţit de un prieten, au venit la sala de jocuri situată în zona centrală a municipiului, unde au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparatele existente.

„La un moment dat, în sala de jocuri au intrat trei tineri necunoscuţi, iar victima a început să strige şi să înjure, fiind nervos că pierde bani la aparate. Unul dintre noii veniţi, crezând că a fost înjurat de aceasta, a lovit-o cu palma şi cu pumnul în zona feţei, după care cei trei necunoscuţi au părăsit sala de jocuri, iar tânărul i-a urmat afară, unde ulterior a fost găsit căzut pe trotuar de prietenul său”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, urmând ca în cursul zilei luni să solicite Serviciului de Medicină Legală eliberarea unui certificat medico-legal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, pentru identificarea autorilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version