Acasă Actualitate Bataie intre partenerii de pahar, la Fundu Moldovei, terminata cu distrugeri si...

Bataie intre partenerii de pahar, la Fundu Moldovei, terminata cu distrugeri si ingrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Un scandal iscat din senin între doi parteneri de pahar s-a terminat duminică seară cu multiple distrugeri la un local din Fundu Moldovei, judeţul Suceava, şi acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00 când lucrătorii Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost chemaţi în ajutor de bărmăniţa localului după ce doi consăteni, unul de 59 şi celălalt de 28 de ani, s-au luat la bătaie.



Cei doi se aflau, alături de alţi consumatori, pe terasa localului, ambii fiind în stare de ebrietate, iar la un moment dat, între aceștia s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia cel mai tânăr dintre comeseni, parcă înnebunise şi a început să-l lovească pe celălalt, apoi a continuat să spargă pahare, o vitrină, o masă și două scaune, prejudiciul fiind de peste 10 milioane de lei vechi.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version