Cadre didactice de la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Falticeni au participat la un Simpozion International, la Oradea


Intră acum și în grupul de

Cadre ale Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Falticeni au participat în perioada 17-21 septembrie 2012, la Simpozionul Internaţional „Aspecte practice şi metodologice ale proiectării documentelor curriculare şi de planificare a procesului instructiv-educativ, în instituţiile de învăţământ poliţienesc” desfăşurat la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, informează într-un comunicat de presă, cpt. Irina Airinei.

Potrivit acesteia, simpozionul a reunit reprezentanţi ai şcolilor de profil din ţară: Corpul Naţional al Poliţiştilor, Şcoala de Perfecţionare a Cadrelor Poliţiei de Frontieră Orşova, Şcoala de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Iaşi, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Institutul de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti, Academia de Poliţie „Al.I.Cuza” Bucureşti, Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al MAI Orăştie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcolile Militare de Subofiţeri de Jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, precum şi instituţii din străinătate: Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiei Federale Eschwege – Germania, Şcolile Medii de Ordine Publică din Miskolc şi Szeged – Ungaria, Academia Serviciului Naţional Grăniceresc al Ucrainiei „Boghdan Khmelnytskyi”, Colegiul Naţional al Poliţiei de Frontieră Ungheni – Republica Moldova, Colegiul Naţional al Poliţiei de Frontieră Chişinău – Republica Moldova, Şcoala de Poliţie din Kosice – Slovacia.

„Şcoala orădeană a fost vizitată de către ambasadorul Republicii Franceze în România, Excelenţa Sa domnul Philippe Gustin, care a salutat participanţii şi iniţiativa organizării acestui tip de evenimente.

Şcoala noastră a fost reprezentată de col. Munteanu Mihai, şeful Biroului Planificare Metodică şi Informare Documentare şi lt.col. Constantin Nicolae, instructor militar în cadrul catedrei Tactica Jandarmeriei”, spune Irina Airinei.

În documentul citat se mai arată că activitatea a fost organizată de către Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea cu sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor şi Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.


Intră acum și în grupul de