Un minor din Patrauti a furat ghiozdanul unui baiat, de pe o banca dintr-un parc din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 14 ani din localitatea Pătrăuţi, judeţul Suceava, a intrat în atenţia organelor de poliţie după ce a fost prins la furat, pe parcursul zilei de marţi, în municipiul reşedinţă de judeţ.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, în jurul orelor 16:45, la sediul Poliţiei Locale din municipiu s-a prezentat o femeie din comuna Ipoteşti, care era însoţită de către fiul ei de 9 ani. Mama s-a plâns poliţiştilor că un tânăr necunoscut i-a sustras fiului său ghiozdanul cu care se întorcea de la şcoală în care se aflau rechizite şcolare şi două geci, de pe o bancă din parcul Simion Florea Marian din municipiul Suceava.

În urma măsurilor întreprinse de organele de ordine, a fost găsit în scurt timp şi autorul faptei, un minor din Pătrăuţi, prins cu ghiozdanul în spate. Din prada furată, acesta mai păstrase doar gecile, abandonând cărţile şi caietele pe scara unui bloc de pe strada Mihai Viteazul.

Rechizitele au fost găsite de poliţişti la locul indicat de minor, de unde au fost ridicate şi predate victimei, prejudiciul fiind recuperat în toatalitate.


Intră acum și în grupul de