Daca ramane in Liga a II-a, Rapid CFR Suceava si-ar putea schimba numele (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Dacă echipa locală de fotbal Rapid CFR Suceava reuşeşte să se menţină în eşalonul secund al campionatului intern de fotbal, din sezonul următor are toate şansele să evolueze sub alt nume. Anunţul a fost făcut de şeful administraţiei publice locale sucevene, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ a spus că în acest sens au fost purtate discuţii şi cu conducerea Consiliului Judeţean Suceava, dar încă nu s-a stabilit care va fi noua denumire a echipei.

Până atunci, formaţia suceveană va mai primi din partea administraţiei locale suma de 3 miliarde de lei vechi pe lângă cele opt acordate deja.

„Din păcate, nici noi nu mai avem bani la Primărie şi sper ca în măsura în care rămâne în Liga a II-a, să facem un proiect prin care prima dată să rebrenduim formaţia Rapid Suceava şi apoi să identificăm şi surse de finanţare din partea administraţiei judeţene pentru că echipa reprezintă judeţul în competiţia fotbalistică şi nu numai municipiul Suceava”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de