Doi tineri injunghiati intr-un restaurant din localitatea Scheia, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un scandal de proporţii a izbucnit în toiul nopţii de sâmbătă spre duminică într-un local de pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, între patru consumatori din restaurant. Doar intervenţia organelor de poliţie chemate în ajutor au potolit spiritele dar doi dintre scandalagii au ajuns înjunghiaţi la spital.

Din declaraţiile oferite de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, scandalul a izbucnit în jurul orelor 01:45 între doi tineri din satul Şcheia, ambii de 23 ani, şi doi clienţi ai localului, unul de 23 iar celălalt de 24 de ani, amândoi din municipiul reşedinţă de judeţ.

De la vorbe la bătaie a fost doar un pas iar în timpul altercaţiei unul dintre cei doi şcheieni a scos un cuţit pe care îl purta cu dânsul şi a lovit orbeşte, înjunghiindu-i pe tinerii suceveni.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, iar în urma investigaţiilor preliminare s-a stabilit că ambele persoane necesită intervenţii chirurgicale. În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de agresori pentru săvârşirea infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală, iar in funcţie de rezultatul examinării medico-legale se va stabili încadrarea juridică, urmând să se dispună şi cu privire la măsurile preventive care se vor lua faţă de cei doi autori”.


Intră acum și în grupul de