Bataie in mijlocul drumului intre doua familii de rromi terminata cu doua persoane internate in spital


Intră acum și în grupul de

O bătaie derulata in mijlocul drumului între două familii de rromi, pe parcursul zilei de vineri, s-a terminat cu internarea în spital a două dintre persoanele implicate în altercaţie.

Potrivit IPJ Suceava, lucrătorii Postului de Poliție Cornu Luncii, au fost sesizați în jurul orelor 08:30 despre faptul că în satul Dumbrava din comuna Cornu Luncii, a izbucnit un scandal între două familii de rromi, care s-au lovit reciproc cu pietre, bâte şi alte diferite corpuri contondente.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că totul începuse cu jumătate de oră mai devreme când cele două familii s-au întâlnit pe DJ 209A ce traversează localitatea şi pe fondul unui conflict spontan s-au luat la bătaie, lovindu-se reciproc.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanță care l-a transportat pe unul dintre participanţii la scandal, în vârstă de 32 de ani la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a rămas internat și pe o femeie de 42 de ani la principala unitate medicală din judeţ unde a rămas şi ea internată în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de