Elev batut in scoala unde invata, de tatal unei colege de clasa


Intră acum și în grupul de

Un elev de 17 ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a fost bătut în timpul programului şcolar, chiar în unitatea de învăţământ unde urmează cursurile de tatăl unei colege de clasă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările efectuate de organele de poliţie sesizate în acest caz au stabilit că incidentul a avut loc joi seară în jurul orelor 18:00, în pauza dintre ore, pe când cei doi elevi se aflau în incinta şcolii şi au avut o discuţie în contradictoriu.

„Supărată de acest fapt, eleva l-a sunat pe tatăl ei, un bărbat de 41 ani din comuna Boroaia, iar acesta a venit şi a pătruns în incinta școlii situată pe raza municipiului Fălticeni, lovindu-l pe colegul fetei sale de mai multe ori cu pumnul peste corp” ne-au mai comunicat sursele citate.

Pentru că se simţea rău, băiatul s-a prezentat a doua zi la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate fără a preciza iniţial că a fost victima unei agresiuni. Cercetările sunt continuate acum de poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de