Bataie in fata unui local sucevean pentru ca o tanara s-a simtit jignita


Intră acum și în grupul de

O bataie potolita doar de agenţii de pază şi ordine ai localului a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în faţa unui restaurant de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Potrivit IPJ Suceava, organele de poliţie au fost sesizate despre incident în jurul orelor 03:40, totul plecând după ce o tânără de 18 ani din municipiul Suceava s-a simţit jignită de atingerea din greşeală a unui băiat pe când aceasta ieşea din local.

În sprijinul fetei a sărit fratele ei, în vârstă de 19 ani, care a început să-l înjure pe vinovatul de jignire a tinerei, un băiat de 21 de ani din oraşul Dolhasca, ce era însoţit de doi prieteni, unul de 19 ani din localitatea Moara iar celălalt de 22 de ani din Slatina, judeţul Suceava.

În timpul altercaţiei verbale, tânărul din moara a sărit la bătaie lovindu-i pe cei doi fraţi cu pumnii moment în care scandalul a degenerat într-o bătaie generală în care s-au răsturnat scaune, mese şi cinci ghivece de flori, scandalul fiind aplanat doar de oamenii de ordine ai localului până la sosirea poliţiei.

Toate persoanele implicate în incident au fost sancţionate pentru provocare de scandal în locuri publice fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor ultraj contra bunelor moravuri şi tulburare liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi ameninţare.


Intră acum și în grupul de