Smiley si Odyssey vor concerta la deschiderea celui de-al 50-lea an universitar, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Deschiderea celui de-al 50-lea an universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va fi însoțită de o serie de concerte ce vor avea loc în Campusul USV în data de 1 octombrie, începând cu ora 18.00, informează într-un comunicat de presă, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, prorector pentru activitatea ştiinţifică în cadrul instituţiei sucevene de învăţământ superior.

Potrivit acestuia, invitatul principal este îndrăgitul artist Smiley, cel care a dominat topurile naționale din ultimii ani cu melodii precum: „Dead Man Walking”, „Dream Girl”, „Love is for free” sau „Plec pe Marte”.

„Un concert de senzație este așteptat și din partea cunoscutei trupe rock Odyssey, care ne va reaminti și de atmosfera studenției sucevene a anilor ’90. Studenții de astăzi care formează << Icarus >> și << Tesla System >> vor adaugă acestei sărbători ritmuri folk, progressive-house și tech-trance. Spectacolul va fi întregit de tânăra formație << Okra >> , ce are în componență elevi de la Colegiile << Petru Rareș >>, << Ștefan cel Mare >> și << Ciprian Porumbescu >> din Suceava”, precizează Dimian.

În document se mai arată că la eveniment sunt aşteptaţi să participe elevi, studenți, absolvenți și, în general, toți prietenii USV. Scena va fi amplasată pe esplanada dintre corpurile B și C ale Universității.

„Intrarea este liberă!”, subliniază organizatorii.


Intră acum și în grupul de