O batrana de 83 de ani din Campulung Moldovenesc s-a ales cu arsuri usoare dupa ce i-a luat foc bucataria


Intră acum și în grupul de

Alarma a sunat indelung sâmbătă în jurul orelor 11:00 la Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Moldovenesc anunţând izbucnire unui incendiu la o locuinţă particulară, situată pe strada 1 Septembrie din localitate.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat că ardeau bunuri de mobilier aflate în interiorul unei bucătării de vară, cu pericol de propagare la anexele din gospodărie şi la casa de locuit ce aparţine unei bătrâne de 83 de ani.

Chiar dacă flăcările au fost stinse în scurt timp din interiorul bucătăriei nu a rămas prea mult arzând elementele de tâmplărie, mobilierul şi bunurile electrocasnice. Din nefericire proprietara locuinţei a avut şi ea de suferit alegându-se cu câteva arsuri uşoare la nivelul membrelor superioare şi inferioare în încercarea de a stinge focul.

Din datele puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul ISU Suceava, totul a pornit de la flacăra provenită de la un aparat de gătit defect după ce bătrâna avrut să-şi facă ceva de mâncare.


Intră acum și în grupul de