Doi locuitori din municipiul Suceava prinsi la furat de legume in apropierea satului Oniceni


Intră acum și în grupul de

Doi locuitori din municipiul reşedinţă de judeţ s-au gândit că nu ar fi rău să se aprovizioneze cu legume pentru sezol rece dar nu cumpărându-le din piaţă ci furând-le de pe un teren cultivat din apropierea satului Oniceni, comuna Forăşti.

Cei doi au fost observaţi duminică în jurul prânzului, strângând produsele de zor, chiar de proprietarul terenului, un localnic de 29 de ani care deține în zonă o suprafață de patru hectare de teren cultivat cu diferite sortimente de legume şi care a anunţat imediat poliţia.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului au fost identificați două persoane de sex masculin, ambii din municipiul Suceava, cu autoturismul care aparține unuia dintre ei în vârstă de 52 de ani, iar în portbagajul maşinii au fost găsiţi 6 saci cu legume. În urma cântăririi legumelor sustrase a rezultat cantitatea de 35 kg de ardei gras, 51 kg gogoșari și 26 de kg vinete, care au fost predate părții vătămate” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de