Barbat din Radauti prins in fata unei scoli din localitate, cu un cutit la el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a ajuns în atenţia organelor de cercetare penală după ce a fost prins miercuri dimineaţă cu un cuţit la el în faţa unei şcoli din localitate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IJJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 10:00 când membrii unui echipaj din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Rădăuţi au observat un bărbat care staţiona în faţa unităţii de învăţământ preuniversitar şi care, la vederea organelor de ordine, a manifestat semne de agitaţie şi a încercat să părăsească zona.

„Având în vedere comportamentul suspect al persoanei în cauză, jandarmii au oprit-o şi i-au solicitat date privind identitatea saiar în urma controlului corporal preventiv, jandarmii au găsit asupra acestuia, în buzunarul interior al hainei, un cuţit cu lungimea de 22 de centimetri” ne-au mai comunicat sursele citate.

O altă persoană având asupra sa un cuţit a fost găsită miercuri şi în municipiul reşedinţă de judeţ aproape de orele 13:00 pe când lucrătorii IJJ Suceava executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a oraşului.

Aici a fost observat un tânăr care se afla întins pe spaţiul verde de la intrarea în Parcul Şipote fiind luat la întrebări de jandarmii care au stabilit că este vorba despre un tânăr de 20 de ani din localitatea Comăneşti, judeţul Bacău.

„Fiind întrebat despre motivul prezenţei sale în zona respectivă, acesta a răspuns că se odihnea, urmând ca ulterior să se deplaseze spre localitatea de domiciliu dar în urma controlului corporal afost găsit asupra tânărului, într-unul din buzunarele pantalonilor, un cuţit cu lungimea de 21 de centimetri pe care-l purta pentru a se folosi de el la nevoie” se transmite într-un comunicat al IJJ Suceava.

În ambele cazuri au fost întocmite actele premergătoare iar dosarele urmează să fie înaintate Parchetului în vederea definitivării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de