Liberalii din CL Suceava ies de luni la audiente cu cetatenii municipiului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Membrii liberali din cadrul deliberativului local vor demara de luni audienţele cu cetăţenii municipiului reşedinţă de judeţ. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Municipal al organizaţiei liberale şi are la bază două articole din regulamentul consilierului local.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, că fiecare consilier liberal va susţine audienţe după un program concret ce va fi stabilit cu exactitate în următoarele zile dar de luni seria întâlnirilor cu cetăţenii oraşului la sediul administraţiei locale va fi deschisă de Daniel Roibu.

“Este o obligaţie din partea consilierilor locali ca o dată la trei luni cel puţin să ţină audienţe dar care nu a fost îndeplinită de membrii niciunei formaţiuni politice din 1989 şi până în prezent. Fiecare dintre consilierii liberali din deliberativul municipal urmează să-şi stabilească zilele acestea datele calendaristice când vor putea face acest lucru iar pe rând fiecare dintre noi vom susţine audienţele la sediul Primăriei Suceava, eu fiind primul dintre ei, luni între orele 10:00 – 12:00” a declarat Daniel Roibu.

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a spus că propunerea făcută de consilierul local liberal va fi analizată şi în cadrul Biroului Judeţean al PNL Suceava pentru ca şi colegii lor din deliberativul judeţean să îmbrăţişeze ideea. Vezi din materialul video cum motivează acest lucru Alexandru Băişanu :


Intră acum și în grupul de