Tigari ascunse de contrabandisti pe unde se nimereste ca sa scape neprinsi


Intră acum și în grupul de

Inventivitatea celor care se ocupă cu contrabanda de ţigări în vederea ascunderii acestora de ochii poliţiştilor de frontieră nu conteneşte să uimească organele de ordine. Ultimul caz de acest gen a fost înregistrat, potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, ag.pr. Ionela Husdup, pe parcursul zilei de miercuri când o patrulă din cadrul SPF Rădăuţi, a observat, în apropierea frontierei de stat pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, o persoană de sex masculin care se deplasa cu un moped dinspre frontiera cu Ucraina spre interiorul ţării, transportând mai multe colete voluminoase.

La vederea echipajului Poliţiei de Frontieră, bărbatul a abandonat mopedul şi a încercat să fugă dar a fost reţinut în scurt timp, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr de 19 ani din judeţul Suceava.

“La cercetarea terenului, în zona unde era abandonat mopedul, au fost descoperite, ascunse într-o glugă de coceni, aproape 2.000 de pachete de ţigări provenite din Ucraina şi Republica Moldova, în valoare de peste 12.000 lei” ne-a declarat Ionela Husdup.

Întreaga cantitate de ţigări cât şi mijlocul auto au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.


Intră acum și în grupul de