Ovidiu Milici – out of PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici (care era si purtătorul de cuvânt al organizatiei judetene Suceava a PSD), a anunţat, joi, că a demisionat din partid motivând că nu poate rezolva problemele semenilor săi şi că va începe in scurt timp un nou proiect politic, el urmând să fie nominalizat candidat pentru Camera Deputatilor din partea Forţei Civice (membră a ARD).

Într-un comunicat de presă, Milici anunţă că după 11 ani, a decis să demisioneze din calitatea de membru PSD, de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava şi de purtător de cuvânt.

„Cred că gestul meu nu trebuie explicat. Sunt sigur că este înţeles de toţi colegii şi prietenii mei şi de toţi sucevenii care mă cunosc”, explică Ovidiu Milici, care, în același comunicat, îşi cere scuze faţă de toţi cei care au apelat la el de când USL a preluat guvernarea centrală şi locală şi i-au solicitat sprijinul.

„Aşa cum mă cunoaşteţi nu am refuzat niciodată în a mă implica în rezolvarea problemelor semenilor mei. Am crezut că va fi mult mai uşor, USL-ul avînd acum pîrghiile de putere. M-am înşelat şi am înşelat şi aşteptările multora deoarece se pare că nimic nu se poate rezolva”, mai spune Ovidiu Milici, care precizează însă că motivele demisiei sale sunt mai multe, dar că vrea să se abţină de a oferi detalii pentru a păstra decenţa şi respectul faţă de majoritatea colegilor săi.

„Cred că pot să pornesc un proiect politic nou, cred că într-adevăr şi în politică se poate vorbi de onestitate, de respectarea promisiunilor date, de faptul că trebuie şi eşti obligat să nu înşeli speranţele oamenilor care ţi-au dat votul”, a menţionat Milici.

Potrivit unor surse din ARD (Alianta Romania Dreapta), Ovidiu Milici urmează să fie desemnat candidat pentru funcţia de deputat în colegiul uninominal nr. 9 ce cuprinde municipiul Vatra Dornei.

Liderul PSD nu suferă foarte tare după Ovidiu Milici

Președintele oorganizatiei judetene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor a declarat că Forţa Civică este doar o anticameră pentru Ovidiu Milici spre PDL, partid care are marea majoritate a candidaţilor proveniți din PSD sau PNL, exemplificând cu candidaţii Gheorghe Flutur, Gabriel Gospodaru sau Orest Onofrei, foşti liberali şi cu Corneliu Popovici, Vasile Iie şi Mihai Vitcu, foști membri PSD, care acum se vor bate in alegerile parlamentare cu cei din USL.

”Mai nou un alt fost social-democrat, Ovidiu Milici este alături de ei. Flutur nu a înţeles din lecţia primită la alegerile locale, când a furat 12 primari în funcţie de la PNL şi PSD și tot nu a reușit să câștige. Sucevenii știu să facă diferenţa între hoţi şi oamenii corecţi”, a mai spus Cătălin Nechifor.
El a apreciat că în acest caz „coloneii” din PDL continuă să folosească aceleaşi metode de a prelua membri ai altor partide.

”Coloneii din PDL, din timp în timp, încearcă să îşi aducă în armata lor şi alţi oameni care să le împărtăşească crezul”, a spus liderul social-democrat sucevean
Liderul PSD Suceava a subliniat că social-democraţii vor continua misiunea politică începută şi consideră că proiectul corect este USL.

PDL Suceava priveste cu răceală intrarea lui Milici alaturi de ei in lupta electorala

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan a declarat că potrivit negocierilor, un post de candidat de deputat in judetul Suceava va reveni colegilor din Alianta România Dreaptă, Forţa Civică sau PNŢCD.

Liderul democrat-liberal sucevean a explicat că ponderea cea mai mare o are Forţa Civică şi că, cel mai probabil, pentru colegiul alocat acestora, cel din Vatra Dornei, nominalizarea o va face această formațiune politică.

”Nominalizarea pe colegiu le aparţine”, a mai spus Ioan Bălan.

Ovidiu Milici este consilier judeţean ales pe listele USL şi inspector în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava si va pierde locul in deliberativul judetean, conform legii.


Intră acum și în grupul de