De la birt s-a oprit cu autoutilitara direct in anexa unei gospodarii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a reuşit performanţa negativă să intre cu autoutilitara la volanul căreia se afla direct în anexa unei gospodării pe care a distrus-o mai bine de 50%.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat joi dimineaţă în jurul orelor 10:00 pe când suceveanul se deplasa cu autovehiculul din dotare drumul comunal din satul Dolheştii Mari, comuna Dolheşti.

La efectuarea unui viraj la dreapta însă, a intrat cu autoutilitara într-o anexă gospodărească confecţionată din scândură, aflată pe marginea drumului şi care nu era împrejmuită cu gard.

Când organele de poliţie l-au testat pe şoferul care deabia se ţinea pe picioare cu aparatul etilotest şi-au dat seama imediat de ce s-a întâmplat accidentul, rezultatul testului fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de