Toyota a dotat Politia Rutiera suceveana cu o noua masina de ultima generatie


Intră acum și în grupul de

IPJ Suceava a intrat în posesia unui nou autoturism de ultimă generaţie pentru asigurarea unui serviciu cât mai competitiv la nivelul Serviciului Rutier.

Potrivit datelor pe care le deţinem, noua achiziţie a intrat în posesia organelor de poliţie în baza unui parteneriat început în urmă cu trei luni de zile între Inspectorat şi Toyota.

Dacă prima dată IPJ Suceava a fost dotat cu un autoturism Toyota Yaris acum este vorba despre un autovehicul Toyota Avensis 2012, 2.0l D-4D Executive, de ultimă generaţie.

„Continuarea acestui parteneriat demonstrează încă o dată că Toyota oferă autoturisme sigure şi fiabile, potrivite activităţii intense desfăşurate de către Poliţia Rutieră. Toyota Avensis, beneficiază de spaţiu generos, o multitudine de dotări practice şi consum eficient de combustibil. Prin punerea la dispozitie a acestui autoturism, Toyota Suceava doreşte să contribuie la siguranţa din trafic şi scaderea numărului de accidente” ne-a transmis Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Preluarea autospecialei a avut loc la finele săptămânii trecute, maşina urmând să intre, de asemenea, în dotarea Serviciului Rutier, urmând a fi utilizată pentru misiuni specifice, permiţând instalarea şi utilizarea tuturor sistemelor tehnice folosite la nivelul Poliţiei Române.

„Prin acest demers, IPJ Suceava are posibilitatea tehnică de a gestiona mai eficient activitatea de supraveghere a traficului rutier având în vedere faptul că judeţul nostru prezintă cea mai bogată reţea de drumuri naţionale şi europene” ne-au mai comuncat sursele citate.


Intră acum și în grupul de