Doi barbati din Bogdanesti prinsi in flagrant, la furat de lemne, de organele de politie


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din localitatea Bogdăneşti, judeţul Suceava, au fost prinşi în flagrant de organele de poliţie pe când furau lemne, aproape de miezul nopţii.

Potrivit IPJ Suceava, totul a avut loc în noaptea de joi spre vineri când “agenții Postului de Poliţie Râşca, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute s-au deplasat cu un faeton în Districtul Silvic 1 Râșca, cu intenția de a sustrage material lemnos”.

Organele de ordine au luat cu ei doi pădurari din cadrul Ocolului şi s-au deplasat la faţa locului unde, în rampa primară de încărcare a materialului lemnos, din locul numit „Runc”, unde erau depozitați bușteni, au găsit un atelaj hipo încărcat cu bușteni de esență fag, iar la atelaj a fost surprins un ul dintre bărbaţi, în vârstă de 43 de ani, al doilea în vârstă de 30 de ani, identificat ulterior, fugind de la fața locului.

Prejudiciul creat de hoţi a fost recuperat în totalitate iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de