Acasă Actualitate Urmarire cu masinile la miezul noptii pentru prinderea unui tanar fara permis

Urmarire cu masinile la miezul noptii pentru prinderea unui tanar fara permis


Intră acum și în grupul de

O urmărire ca în filme a avut loc la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică pe raza localităţii Drăgoieşti, judeţul Suceava, între masina poliţiei şi un autovehicul condus de un tânăr de 18 ani.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, totul a început după ce lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Drăgoiești, au observat un autoturism, al cărui şofer, la vederea polițiștilor, a oprit autovehiculul și a început să efectueze manevra de întoarcere, continuându-și deplasarea pe DJ 209C, din direcția Suceava către Berchișești.



Imediat, organele de poliţie au pornit în urmărirea maşinii cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar prin sistemul audio conducătorul autoturismului a fost somat să oprească dar acesta a ignorat semnalele continuând deplasarea în viteză.

„Când a ajuns la intersecția drumurilor DJ 209C cu DJ 178, a încercat să vireze la dreapta, conducătorul autovehiculului a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune frontală cu o maşină staționată pe partea stângă a părții carosabile” ne-au mai comunicat sursele citate.

La volanul autoturismului, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Drăgoieşti, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere iar înainte de a se sui la volanul maşinii mai consumase şi băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version