DN 17 blocat pentru 40 de minute, trei persoane ranite grav si alte doua cu leziuni mai usoare dupa un grav accident


Intră acum și în grupul de

Circulaţia autovehiculelor pe principala arteră rutieră ce face legătura dintre Moldova şi Ardel, DN 17, a fost blocată sâmbătă dimineaţă mai bine de 40 de minute, după un grav accident de circulaţie în care au fost implicate nu mai puţin de patru autovehicule.

Incidentul rutier s-a înregistrat aproape de orele 06:40, la ieşirea din localitatea Ilişeşti când un localnic de 38 de ani în timp ce conducea autoturismul ce tracta o remorcă, s-a înscris în depăşirea a două maşini ce se aflau oprite pentru a se asigura la rândul lor şi angaja în depăşirea unui autotren pe partea dreaptă a carosabilului din cauza unei defecţiuni.

Pentru că nu a vrut să aştepte la rând şi deoarece nu s-a asigurat corespunzător a intrat în coliziune frontală cu un autoturismu condus regulamentar din sens opus de un şofer de 35 de ani din oraşul Salcea, judeţul Suceava.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina condusă de bărbatul mult prea grăbit a ricoşat şi s-a izbit de cele două autovehicule ce aşteptau în spatele TIR-ului.

La faţa locului s-au prezentat imediat echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Suceava şi mai multe ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale unui număr de cinci persoane, trei dintre ele fiind transportate apoi la la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean.

Potrivit IPJ Suceava, toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de