PDL a inchis listele cu candidatii si se apuca de treaba in campanie. Afla aici cine ar fi putut candida ptr PDL la Suceava!


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizatiei judetene Suceava a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care detine si functia de secretar general al partidului, a declarat că fostul minstru al turismuui, Elena Udrea ar fi avut oricând posibilitatea de a candida şi într-un colegiu din judeţul Suceava deoarece a făcut foarte multe pentru judet.

Gheorghe Flutur a anuntat, duminică, presa, că listele de candidaţi ale Aliantei Romania Dreaptă (din care face parte PDL) în judeţul Suceava s-au închis şi că urmează pregătirea campaniei electorale.

La întrebarea dacă Elena Udrea şi-a manifestat dorinţa de a candida într-un colegiu din judeţ, Flutur a spus că Elena Udrea ar fi putut candida oricând şi în judeţul Suceava.

„A făcut multe lucruri bune pentru judeţul Suceava, în special promovarea Bucovinei”, a ținut să explice Gheorghe Flutur, care a subliniat faptul că fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului s-a implicat în multe programe care s-au derulat în judeţ.

„Oricând ar fi fost binevenită chiar şi să candideze într-un colegiu din judeţul Suceava”, a mai spus liderul democrat-liberal.
Deputatul PDL Elena Udrea ar urma să candideze pentru un nou mandat în Neamţ, în colegiul care cuprinde oraşul Roman, actualul deţinător al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai.


Intră acum și în grupul de