Bataie ca-n codru pe drumurile publice din judetul Suceava dupa o acrosare usoara intre doua autoturisme. Afla aici cum s-a petrecut totul


Intră acum și în grupul de

O bătaie ca-n codru între mai multe persoane în urma căreia s-au înregistrat şi distrugeri de autoturisme a avut loc sâmbătă după-amiază pe DJ 176, din direcţia Moldoviţa către comuna Brodina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, totul a avut loc în jurul orelor 17:00 când două familii de tineri, din care una cu copii, se deplasau cu ajutorul unui autoturism, iar odată ajunşi la limita dintre satele Argel şi Brodina de Jos maşina acestora a rămas fără combustibil.

Şoferul maşinii l-a apelat telefonic pe un frate al său să vină cu autoturismul să le aducă benzină pentru a ieşi din impas. „Între timp prin acel loc dinspre comuna Brodina spre comuna Moldovița au trecut un număr de 3 autoturisme de teren înmatriculate în străinătate şi din cauza faptului că drumul era îngust, unul din autoturisme a acroșat autoturismul aparținând fratelui chemat în ajutor, motiv pentru care între familia acestuia și ocupanții autoturismelor de teren a început o adevărată bătaie ca-n codru din care a rezultat şi distrugerea geamurilor a două din autoturismele de teren și răsturnarea maşinii rămase fără benzină”.

Când organele de poliţie, chemate în ajutor, au ajuns la faţa locului, nu au mai găsit decât pe doi dintre fraţii implicaţi în altercaţie celelalte persoane participante fiind plecate astfel că cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi distrugere în vederea identificării tuturor persoanelor şi încadrarea juridică a faptelor fiecăruia.


Intră acum și în grupul de