Locuinta golita de bijuterii pe cand proprietarul se afla la bai. Afla aici valoarea pagubei


Intră acum și în grupul de

O locuinţă particulară din comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, a fost golită în linişte de hoţi de toate bijuteriile pe când proprietarul se afla la băi.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, organele de poliţie au fost sesizate despre spargere pe parcursul după-amiezii de vineri când victima a revenit la domiciliu.

O echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei s-a deplasat la faţa locului şi cu ocazia cercetărilor efectuate a stabilit că victima a plecat în dimineaţa aceleaşi zile în municipiul Vatra Dornei pentru tratament balnear lăsând ușa de la balconul de la parterul locuinţei deschisă pentru aerisire. Când s-a întors acasă, în jurul orelor 15:00, a constatat că bijuteriile din aur pe care le avea în sertarul noptierei din dormitor dispăruseră fără urmă.

„Din investigațiile efectuate a rezultat că pe timpul cât partea vătămată era plecată, în intervalul 12:30 – 13:00, lângă locuința sa a fost parcată o mașină înmatriculată în străinătate, în care se aflau patru persoane, două femei și doi bărbați. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului care se ridică la valoarea de circa 70 de milioane de lei vechi” ne-a mai declrat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de