Barbat prins la furat de proprietara gospodariei, bagat dupa gratii de politisti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat prins la furat de o consăteancă în vârstă de 68 de ani a încercat să fugă lovind-o pe femeie de mai multe ori dar până la urmă a fost prins şi predat organelor de poliţie cu ajutorul vecinilor victimei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc vineri dimineaţă în jurul orelor 08:00, când femeia din comuna Vama, a intrat într-o anexă a gospodăriei pentru a lua ceva produse agricole şi alimente pentru hrănirea animalelor de pe lângă casă.

În acel moment, la intrarea în beciul casei, a surprins un individ care la vederea femeii a încercat să fugă lovind-o pe gospodină de mai multe ori cu pumnii. Ţipetele femeii au alertat doi vecini care au venit de îndată în curtea gospodăriei victimei şi l-au reţinut pe agresor, care a fost recunoscut ca fiind un consătean de-al lor de 36 de ani.

Imediat au fost alertate organele de poliţie care s-au deplasat la faţa locului pentru a-l reţine pe bărbat. Pentru că femeia prezenta mai multe leziuni la nivelul feței și al capului și acuza dureri mari la brațul stâng a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital iar hoţul a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, furt calificat și tentativă la tâlhărie.


Intră acum și în grupul de