Ovidiu Milici fiul ri SIPI tor al politicii sucevene!


Intră acum și în grupul de

De-a dreptul fascinat de îndemnul şlagărului bucovinean care include versurile…”când la stânga, când la dreapta…uite-așa se joacă fata!!”, și ”stânga unu, dreapta doi, c-așai jocul pi la noi!”, Ovidiu Milici, fost vicepreședinte al organizației județene a PSD şi purtător de cuvânt a trecut de la stânga eșicherului politic sucevean la dreapta lui, exact de-a dreapta lui Gheorghe Flutur.

După ce a tot bătut pasul pe loc timp de aproape 12 ani in stânga politicii sucevene, domnul Milici s-a gândit să își încerce șansele pe dreapta.

La fel ca PD, partid din care de altfel a plecat acum 12 ani Ovidiu Milici, care peste noapte devenea de dreapta după ce ani buni fusese membru al Internaționalei Socialiste, dl Milici a parcurs același traseu.

El s-a trezit dimneața socialist pentru ca puiul de somn al amiezii să îl determine să devină popular, în echipa Forţei Civice, a colonelului MRU.

În comunicatul de presă remis jurnaliștilor pe post de explicații a gestului său reiese foarte clar că doctrina de stânga, pentru cei mulţi şi săraci nu a putut fi aplicată, motiv pentru care a trecut la varianta …prin mine însumi!

Colonelul MRU, pe care dl Milici îl vroia dat jos din funcții astă iarnă și pentru care îngheța în fața Palatului Aministrativ condus de Gheorghe Flutur si împărțea ceai fierbinte unor ”puţini nebuni frumoşi” care protestau față de PDL şi Guvern, a devenit deodată stea călăuzitoare pentru omul politic Milici.

Mișcarea de dreapta a dlui Milici a produs și o mare bucurie în cadrul PDL, pentru deputatul Sanda Maria Ardeleanu care acum poate candida liniştită în Colegiul 1, pe care îl reprezintă și acum, și care era ameninţat de un alt politician partener din ARD, Pavelesc-Țărănistul Alex Ștefănescu.

O mare bucurie va fi însă pentru Dan Cadariu, fost vicepreședinte al CJ Suceava, care nici în visele lui nu se gândea că va apărea pe bannere si afișe electorale, alături de Ovidiu Milici, cu care 4 ani s-a tot contrat, în declarații politice și jigniri de tot soiul, care au culminat cu amenințarea de dare în judecată la adresa lui Cadariu, în aprilie 2011.

Oricine i-ar fi transmis lui Ovidiu Milici să facă gestul trădător nu s-a gândit că pot exista atâtea reacții adverse și că poți atât de ușor riSIPI încrederea adunată timp de 12 ani într-un O.M.

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de