Bataie intre doi tineri de aceeasi varsta terminata cu ingrijiri medicale. Afla aici de la ce a pornit totul


Intră acum și în grupul de

O bătaie iscată între doi tineri, ambii de 21 de ani, din localitatea Baia, judeţul Suceava, duminică seara în jurul orelor 21:00, s-a terminat cu solicitarea ambulanţei şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Suceava, bătaia dintre consăteni a avut loc după ce tinerii, însoţiţi de o cunoştinţă comună, au mers împreună la un bar din localitate unde au consumat împreună băuturi alcoolice. Pe drumul de întoarcere unul dintre participanţii la bătaie a constatat că din buzunarul dreapta spate al pantalonilor îi lipsește suma de 100 de euro.

Imediat tânărul l-a bănuit pe prietenul aflat în partea sa dreaptă că i-a furat ocazie cu care s-au luat la ceartă iar în scurt timp la lovituri cu pumnii, cel mai şifonat ieşind chiar acuzatorul de furt.

„Partea vătămată nu poate preciza împrejurările în care a pierdut suma de bani dar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar personalul medical a procedat la examinarea victimei, care a refuzat transportarea la Spitalul municipal Fălticeni” ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de