Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava a obtinut locul I la „Competitia ambulantelor de tip B1 si B2”, de la Timisoara


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava a câştigat locul I cea de a doua competiţie naţională a echipajelor de ambulanţă de la Timişoara, doi dintre membrii echipajului câştigând tot locul I şi la un alt concurs internaţional de profil din Ucraina..

Şeful SJA Suceava, medicul Daniel Martiniuc, a declarat că echipajul sucevean format din medicul Adrian Tomşa, asistenta medicală Adina Nechita şi ambulanţierul Marius Gavriluţ s-a clasat pe locul I în urma desfăşurării probelor celei de a doua competiţii naţionale a echipajelor de ambulanţă organizată la Timişoara în perioada 3-7 octombrie, la categoria ambulanţelor tip B1.

Martiniuc a spus că medicul Adrian Tomşa este angajat al SJA Suceava de doi ani, iar asistenta medicală şi ambulanţierul de aproximativ şase ani.

El a precizat că doi dintre aceştia au mai câştigat locul I la un concurs internaţional de profil organizat în Ucraina.

Şeful SJA Suceava a spus că cei trei membri ai echipajului sucevean au primit din partea organizatorilor câte un laptop.

“Este o mândrie pentru noi, iar acest rezultat, locul I, trebuie onorat şi cu o activitate la standarde ridicate la nivelul SJA Suceava”, a spus Martiniuc.


Intră acum și în grupul de