Fara degete pe viata din cauza unui moment de neatentie. Afla aici ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a rămas fără trei degete după un simplu moment de neatenţie pe când se afla la locul de muncă. Incidentul, s-a petrecut, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, luni dimineaţă, la puţin timp după ce omul intrase în tură.

Victima, din satul Deia, comuna Frumosu, este angajată pe perioadă nelimitată ca muncitor la o societate din localitate. Aceasta are ca obiect de activitate prelucrarea primară a materialului lemnos iar luni în jurul orelor 08:00 bărbatul, în timpul activităților desfășurate la debitarea cherestelei, din neatenție, a băgat mâna în pânza de circular, fiindu-i secţionate 3 degete de la mâna dreaptă.

„Victima a fost transportată la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul „Sf. Spiridon” din municipiul Iași în încercarea de a-i coase degetele înapoi dacă acest lucru este posibil” ne-au comunicat sursele citate care au adăugat că anvheta incidentului a fost preluată de inspectorii ITM Suceava fiind vorba despre un accident de muncă.


Intră acum și în grupul de